ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ КРЕМНІЄВИХ ФОТОЕЛЕКТРИЧНИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ ЗА ДОПОМОГОЮ ТЕКСТУРУВАННЯ ЇХ ПОВЕРХНІ - Lenkov, S. V.; Lukomskyy, D. V.; Lykov, A. I.; Zubarev, V. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Наведені результати дослідження впливу текстурування поверхні на електрофізичні характеристики кремнієвих фотоелектричних перетворювачів (ФЕП). Отриманні результати можуть бути використані при розробці чи удосконаленні технології виробництва кремнієвих фотоперетворювачів для підвищення їх якості і надійності.