КОМП’ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ РОБОТИ ОПТОХЕМОТРОНОГО (ОХ) СЕНСОРУ В РІЗНИХ РЕЖИМАХ АНАЛІЗУ - Masolova, N. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Була розроблена математична модель роботи оптохемотроного (ОХ) сенсору. Модель описує відгук ОХ-сенсору на присутність у ньому аналіту у двох режимах аналізу: проточної інжекції та дозатору, процеси, що протікають в об’ємі ОХ-сенсора з робочим електродом, модифікованим плівкою Лангмюр-Блоджетт. Дане дослідження присвячено визначенню параметрів та процесів, які є важливими для розробки ОХ-сенсора та його експлуатації в різних режимах аналізу.