ДЕТЕКТУВАННЯ ЕФЕКТУ ВПЛИВУ ХІМІЧНОГО ОТТОЧЕННЯ НА ІМОВІРНІСТЬ β РОЗПАДУ - Glushkov, A. V.; Malinovskaya, S. V.; Dubrovskaya, Yu. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Запропоновані нові теоретичні схеми детектування та пояснення ефекту впливу хімічного отточення на характеристики β розпаду. Як метод розрахунку релятивістських атомних полів і електронних хвильових функцій використані калібровочно-інваріантні схеми типу Дірака-Фока та Дірака-Кона-Шема. Представлені чисельні оцінки впливу хімічного отточення на β розпад сіри та плутонія