ДОСЛІДЖЕННЯ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ КОНДУКТОМЕТРИЧНИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ НА ОСНОВІ ПЛАНАРНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ - Arkhypova, V. М.; Bereghetskyy, А. L.; Shulga, О. А.; Chovelon, J.-М.; Soldatkin, О. P.; Dzyadevych, S. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
В роботі за допомогою імпедансної спектроскопії було досліджено характеристики тонкоплівчастих гребінчастих електродів як перетворювачів для кондуктометричних біосенсорів. Для подальшого створення ферментних біосенсорів запропоновано оптимальні матеріали для електродів і підкладинки, а також їх характеристичні розміри