МАТРИЧНІ ЕЛЕКТРОПРОВІДНІ ПОЛІМЕРИ, ЧУТЛИВІ ДО ПОХІДНИХ АНІЛІНУ - Kurys, Ya. I.; Netyaga, N. S. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Встановлені оптимальні умови електрохімічного формування матричних електропровідних полімерів на основі похідних аніліну. Показано, що чутливість і селективність таких матеріалів до похідних аніліну є наслідком специфічної відповідності пор матричного полімеру молекулам темплату — мономеру, що був використаний при електрополімеризації.