ДЕТЕКТУВАННЯ ЕЛЕКТРИЧНОГО І МАГНІТНОГО МОМЕНТІВ ЯДРА В N-ПОДІБНОМУ ІОНІ 83 209Bi - Khetselius, O. Yu.; Gurnitskaya, E. P. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Виконано детектування та оцінку електричного та магнітного моментів ядра у N-подібному 83 203 76 Bi + іоні на підставі калібровочно-інваріантної КЕД теорії збурень з урахуванням кореляційних, ядерних та КЕД ефектів.