ИНДИКАТОРНІ ФІЛЬТРИ ДЛЯ ГАЗОВИХ СЕНСОРІВ - Kats, B. M.; Dlubovskiy, R. M.; Shevchenko, V. N. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Розроблена конструкція індикаторних фільтрів для газових сенсорів та показані переваги застосування таких фільтрів при сенсорному аналізі багатокомпонентних газових сумішей. В роботі наведена таблиця, в якій наведені основні характеристики індикаторних адсорбентів, за допомогою яких можливо вибрати адсорбент, що найкраще придатний для вирішення конкретної аналітичної задачи.