ГРАФЕН НА СЕГНЕТОЕЛЕКТИЧНІЙ ПІДКЛАДЦІ: ЕЛЕМЕНТИ ПАМ’ЯТІ І МОДУЛЯТОРИ ВИПРОМІНЮВАННЯ. ОГЛЯД. - Стріха, М. В. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2012)
Дано короткий огляд робіт, присвячених створенню елементів енергонезалежної пам’яті нового покоління та модуляторів для близького і середнього ІЧ діапазону на основі графену на сегнетоелектричній підкладці.