ЛЕГКОПЛАВКІ ВІСМУТОВМІЩУЮЧІ СТЕКЛА - Курмашев, Ш. Д.; Бугаева, Т. М.; Лавренова, Т. І.; Марколенко, П. Ю.; Садова, Н. М.; Софронков, О. Н.; Ваків, М. М. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2012)
Досліджено процеси склоутворення, кристалізування, вивчено фізико-хімічні властивості системи SiO2-B2O3-Bi2O3-ZnO-BaO при різних концентраціях вихідних компонентів. Запропоновано оптимальні склади легкоплавких стекол для припоїв, резистивних і провідникових товсто плівкових елементів електроніки.