ДЕТЕКТУВАННЯ ЕФЕКТУ СКІНЧЕННОГО РОЗМІРУ ЯДРА У РОЗРАХУНКУ ОЖЕ СПЕКТРІВ АТОМІВ ТА ТВЕРДИХ ТІЛ - Khetselius, O. Yu.; Nikola, L. V.; Turin, A. V.; Sukharev, D. E. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2007)
Виконано оцінку внеску ефекту скінченного розміру ядра в енергії Оже спектра твердих тіл. Розраховані енергії Оже переходів у Ge, Ag, Au, Fr.