ЛЮМІНЕСЦЕНТНІ БІОСЕНСОРНІ КОМПЛЕКСИ НА ОСНОВІ УНІФІКОВАНИХ ІМПЕДАНСОМЕТРИЧНИХ СИСТЕМ. ФІЗИКО-ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ - Melnyk, V. G.; Shmyryeva, O. M.; Starodub, N. F. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2007)
Розглянуто основні принципи побудови біосенсорних комплексів на основі уніфікованих імпедансометричних систем. Особлива увага приділена електронному вимірювальному каналу, призначеному для реєстрації біолюмінесценції за допомогою фоторезисторних сенсорів.