СТУКТУРНІ Й ОПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТОНКИХ ПЛІВОК Cu(In,Ga)Se2 - Хомяк, В. В. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2012)
Описані технологічні умови отримання тонких плівок методом термічного випаровування на основі CuInxGa1-xSe2 (CIGS) та досліджені спектри їх оптичного пропускання і поглинання. Проведено розрахунок оптичних констант плівок CIGS за спектрами пропускання та відбивання в області 0.25 – 0.9 мкм. Складна енергетична структура валентної зони CIGS підтверджена результатами експериментальних досліджень.