АВТОДИННИЙ ДАВАЧ СИГНАЛІВ ЯКР ТА ЯМР - Brailovskyi, V. V.; Samila, A. P.; Khandozhko, A. G. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Розроблений автодинний спін-детектор для спектрометрів неперервної дії ЯКР, ЯМР. Давач працює в частотному діапазоні 2-50 МГц і забезпечує на LC контурі регульований рівень високочастотної напруги в інтервалі 10-500 мВ. Розгортка за частотою здійснюється в межах 300 кГц. Крім частотної модуляції передбачена магнітна модуляція за допомогою котушок Гельмгольца. Максимальна індукція магнітного поля в останніх становить ~ 80 Гс.