ВИХРОСТУМОВИЙ МЕТОД КОНТРОЛЮ ПАРАМЕТРІВ ТЕРМОЕЛЕКТРИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ - Ascheulov, A. A.; Buchkovskiy, I. A.; Romanyuk, I. S.; Velichuk, D. D. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Показані можливості методу і пристрою вихрострумового контролю основних параметрів термоелектричних матеріалів, наведені їх короткі характеристики.