ІНТЕГРОВАНИЙ ПРОГРАМНИЙ ПАКЕТ ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ПЕРЕНОСУ СТРУМУ В НАПІВПРОВІДНИКОВИХ СТРУКТУРАХ - Horley, P. P.; Chervinskiy, O. A. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2007)
У роботі продемонстровано можливості створеного програмного пакету “Solar Cell Simulator” щодо моделювання процесів переносу струму в різних типах напівпровідникових бар’єрних структур у залежності від виду, величини та сукупності зовнішніх керуючих параметрів (типу випрямляючої структури, інтенсивності та частотного розподілу світлового опромінення, прикладеної напруги, типу та параметрів напівпровідникового матеріалу, концентрації легуючої домішки тощо).