ЯДЕРНА КВАНТОВА ОПТИКА: ЕНЕРГЕТИЧНИЙ ПІДХІД ДО ОПИСУ БАГАТОФОТОННИХ РЕЗОНАНСІВ В ЯДРАХ - Glushkov, A. V.; Svinarenko, A. A. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Моделювання динамики ядер у понадсильному полі лазерного випромінювання відкриває горизонти нового напрямку фізичних досліджень ядерної квантової оптики і ядерної сенсоріки. У роботі викладено новий послідовний енергетичний підхід до опису багато фотонних резонансів в ядрах.