РОЛЬ НАДТОНКОЇ, ЕЛЕКТРОСЛАБКОЇ І СИЛЬНОЇ ВЗАЄМОДІЙ У АДРОН-АТОМНИХ СИСТЕМАХ ТА СТАТУС РЕНТГЕНІВСЬКИХ СТАНДАРТІВ - Zelentsova, T. N.; Pavlovich, V. N.; Serga, I. N.; Mudraya, N. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Проаналізовані внески за рахунок надтонкої, електрослабкої, сильної взаємод ій в енергії переходів у рентгенівських спектрах адрон-атомних систем і статус рентгенівських стандартів. Розглянуто ефективний підхід до перевизначення параметрів оптичного модельного мезон-нуклонного потенціалу і збільшенню точності визначення енергій переход ів у рентгенівських спектрах адронних атомів.