ІДЕНТИФІКАЦІЯ СТРУКТУРОВИХ ЭЛЕМЕНТІВ ТЛО-ЦІЛЬОВІЙ СИТУАЦІЇ У ГИБРИДОВИХ ОЕС МЕТОДАМИ ЦИФРОВОЇ ГИЛЬБЕРТ-ОПТИКІ - Vlasenko, N. K. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2008)
Розглянуті підходи до проектування інформаційних технологій (ІТ) ідентифікації динамічних об′єктів и текстур складної форми (ОСФ, ТСФ) у гібридових оптико-електронних системах (ГОЕС) контролю тло-цільової ситуації (ТЦС), засновані на методах цифрової гильберт-оптикі (ЦГО). Представлені приклади ідентифікації моделей ОCФ (ТСФ) в просторах перетворення Гильберта за допомогою методів векторного сигнатурного аналізу i інтегральної геометрії.