ОСОБЛИВОСТІ ОПТИМІЗАЦІЇ МАТЕРІАЛІВ НА ОСНОВІ CdSb - Ashcheulov, A. A.; Gutsul, I. V.; Manyk, O. N.; Manyk, T. O. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Запропоновані математичні моделі хімічного зв’язку, його силових та енергетичних характеристик, що дозволяє оптимізувати технологічні режими матеріалів на основі CdSb.