ДІЯ РАДІАЦІЇ НА ПАРАМЕТРИ НАПІВПРОВІДНИКОВИХ ОПТИЧНИХ МОДУЛЯТОРІВ - Irkha, V. I.; Vikulin, I. M. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
В роботі розглядаються можливості створення напівпровідникових оптичних модуляторів на основі германію для ІЧ області спектру. Досліджується залежність ефективності модуляції від концентрації інжектованих в n-базу носіїв заряду. Виявлено вплив - опромінення на характеристики модуляторів.