КВАНТОВА ЕФЕКТИВНІСТЬ ФОТОДЕТЕКТОРІВ ПРИ ПОРОГОВИХ ОСВІТЛЕНОСТЯХ - Bobrenko, U. N.; Sachenko, A. V.; Yaroshenko, M. V.; Komaschenko, V. N. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2008)
Розраховано розподіл потенціалу вздовж прозорої складової гетеропереходу при пороговій освітленості. Визначена ефективна довжина збирання в поверхнево-бар’єрній структурі при низьких рівнях опромінення. Отримані теоретичні вирази для залежностей струму фотодетектора від відстані між струмозбірними електродами, від товщини верхнього сильно легованого шару та від коефіцієнту поглинання світла. Проведено порівняння теорії і експерименту, з якого визначені ключові параметри фотодетектора.