ОПТОЕЛЕКТРОННИЙ ДАТЧИК КУТОВИХ І ЛІНІЙНИХ ПЕРЕМІЩЕНЬ З ВІДКРИТИМ ОПТИЧНИМ КАНАЛОМ - Shvets, O. G.; Rarenko, I. M.; Kyrinnyi, V. O.; Hodovaniouk, V. M.; Ryukhtin, V. V.; Konopaltseva, L. I. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2008)
В роботі розглянуто електричні характеристики, фізичні принципи проектування, конструкція датчика кутових та лінійних переміщень (ДКЛП) растрових об’єктів з відкритим каналом. Запропоновано схемотехнічне рішення підсилення оптичного сигналу з одночасним покращенням частотних характеристик датчика в цілому.