ПРО ДЕТЕКТУВАННЯ ЯДЕР ІЗОТОПІВ ЛАНТАНІДІВ МЕТОДАМИ ЛАЗЕРНОЇ СПЕКТРОСКОПІЇ НАДТОНКОІ СТРУКТУРИ: 165Ho, 169Tm - Khetselius, O. Yu. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2008)
Розглянута ефективна теоретична схема з можливістю удосконалення відповідної ядерної технології детектування параметрів ядер ізотопів лантанідів. Як приклад розглянуті ізотопи 165Ho і 169Tm.