ДЕТЕКТУВАННЯ КОРЕЛЯЦІІ МІЖ АТМОСФЕРНИМИ ТЕЛЕКОННЕКЦІЙНИМИ ПАТТЕРНАМИ ТА КРИЖАНИМ ПОКРИТТЯМ: МІКРОСИСТЕМНА ТЕХНОЛОГІЯ “GEOMATH” - Glushkov, A. V.; Khokhlov, V. N.; Loboda, N. S.; Serbov, N. G.; Bunyakova, Yu. Ya.; Svinarenko, A. A. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2008)
Розвивається мікросистемна технологія обробки даних та детектування кореляціі між атмосферними телекоммунікаційними паттернами і величиною крижаного морського покриття, яка базується на використанні даних спутникових та інших спостережень і ПК комплексі програм вейвлет-аналізу “GeoMath”.