ПІДВИЩЕННЯ ШВИДКОДІЇ МОНІТОРИНГОВИХ СЕНСОРНИХ СИСТЕМ ЗІ СКЛАДНОЮ ОБРОБКОЮ ДАНИХ - Melnyk, V. G.; Onyschenko, I. V.; Vasylenko, A. D.; Nebolyubov, E. U.; Romanov, V. A.; Lepikh, Ya. I. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2010)
Розглянуто принципи побудови мультипроцесорних терміналів мережевих інформаційно-вимірювальних систем, призначених для реєстрації кількох швидкозмінних взаємопов’язаних параметрів з прив’язкою до єдиної вісі часу. Описано структурні схеми для формування безперервного потоку даних вимірювань з максимально можливою швидкістю і безпосереднього керування об’єктом контролю.