ДЕТЕКТУВАННЯ ФРАКТАЛЬНИХ СТРУКТУР У ХВИЛЬОВИХ ПРОЦЕСАХ: ВІТРОВІ ХВИЛІ НА МОРСЬКІЙ ПОВЕРХНІ - Svinarenko, A. A. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2008)
Виконано аналіз фрактальних структур у хвильових процессах (вітрові хвилі на морській поверхні) на підставі вейвлет-аналізу та мультіфрактального формалізму. Відповідний спектр фрактальних розмірностей лежить у інтервалі [0,7-0,9].