ОРГАНІЧНА ФОТОЧУТЛИВА КОМПОЗИТНА СТРУКТУРА НА ОСНОВІ ПЕНТАЦЕНУ ТА ПОЛІАНІЛІНУ - Cherpak, V. V.; Stakhira, P. Y.; Hotra, Z. Yu. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2008)
Сформована органічна фоточутлива композитна структура ПАН:пентацен з широким спектром фоточутливості (1,7-2,7 еВ) методом одночасного вакуумного напилення пентацену та поліаніліну на гнучку підкладку (PET) з шаром ITO. Випрямляючий контакт забезпечувався напиленням алюмінієвої плівки на поверхню композиту. Досліджено об’ємні та бар’єрні властивості композитної структури за допомогою вольт-амперних та імпедансних вимірювань.