ВПЛИВ ПЕРЕКИСУ ВОДНЮ НА ІНТЕНСИВНІСТЬ ЛЮМІНЕСЦЕНЦІЇ НАПІВПРОВІДНИКОВИХ ПЛІВОК - Byrlak, G.; Vilinskaya, L. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2008)
Наведено результати експериментального вивчення впливу рН електроліту на інтенсивність люмінесценції напівпровідникових плівок в контакті з електролітом. Показано можливість створення люмінесцентних сенсорів перекису водню на основі напівпровідникових плівок.