ДИНАМІКА БАГАТОШАРОВОЇ НЕЙРОННОЇ МЕРЕЖИ НА ОСНОВІ ФОТОННОЇ ЛУНИ: ЧИСЕЛЬНА РЕАЛІЗАЦІЯ З ВХІДНИМ СIНУСОIДАЛЬНИМ ІМПУЛЬСОМ - Glushkov, A. V.; Loboda, A. V.; Serbov, N. G.; Svinarenko, A. A.; Buyadzhi, V. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2008)
Моделюється динаміка багатошарової нейромережі на основі ефекту фотонної луни і наводяться результати компьютерних експериментів по моделюванню динаміки нейромереж з вхідним сінусоідальним імпульсом .