АНІЗОТРОПНИЙ ТЕРМОЕЛЕКТРИЧНИЙ СЕНСОРА ДЛЯ БЕЗКОНТАКТНОГО КОНТРОЛЮ ТЕПЛОВИХ ПОТОКІВ ТЕМ ПЕЛЬТЬЄ - Ascheulov, A. A.; Velichuk, D. D.; Cherkez, R. G.; Romanyuk, I. S. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2009)
Розглянута можливість використання анізотропних оптикотермоелементів в якості сенсорів теплових потоків для контролю глибини охолодження термоелектричних модулів (ТЕМ) Пельтьє в умовах їх серійного виробництва.