НЕРІВНОВАЖНІ ЕЛЕКТРОНИ Й ДІРКИ В ГРАФЕНІ (ОГЛЯД) - Стріха, М. В. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2011)
Дано огляд теоретичних робіт з фізики нерівноважних електронів і дірок у графен і, виконаних українськими науковцями. Ці дослідження дозволяють як верифікувати механізми розсіяння та рекомбінації носіїв, так і оцінити можливості застосування графену в нових електронних та оптоелектронних пристроях.