ПРО ДЕТЕКТУВАННЯ ЯДЕР ІЗОТОПІВ 207Bi ТА 207Pb МЕТОДАМИ ЛАЗЕРНОЇ СПЕКТРОСКОПІЇ НАДТОНКОЇ СТРУКТУРИ - Khetselius, O. Yu. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2009)
Розглянута нова теоретична схема детектування параметрів ядер ізотопів Bi, Pb на основі спектроскопії надтонкої структури відповідних атомів.