ЕНЕРГЕТИЧНІЙ ПІДХІД ДО ВИВЧЕННЯ ПРОЦЕСІВ ЗАХОПЛЕННЯ ЕЛЕКТРОНУ ТА ІОНІЗАЦІЇ В ІОН-АТОМНІЙ СИСТЕМІ ІЗ ЗІТКНЕННЯМ - Loboda, A. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2009)
Енергетичний підхід узагальнено з метою розрахунку перерізу захоплення електрону в іон-атомній системі у стані зіткнення H++ H(1s).. Чисельні оцінки отримані для енергій зіткнення 10 і 100 кеВ.