ЗАСТОСУВАННЯ МІКРОМЕХАНІЧНОГО АКСЕЛЕРОМЕТРА ДЛЯ ВИМІРЮВАННЯ КУТІВ НАХИЛУ ОБ’ЄКТА - Chernyak, M. G. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2010)
Представлено результати розробки мікропроцесорного датчика кутів нахилу об’єкта на основі мікромеханічного акселерометра ADXL-203. Розглянуто конструкцію, алгоритм роботи, метод калібрування, математичну модель похибок та результати випробувань датчику.