РАДІОЧАСТОТНІ ДАТЧИКИ ДИСТАНЦІЙНОГО КОНТРОЛЮ СТАНУ ОБ'ЄКТА - Lishchinskaya, L. B. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2010)
Сформульовані вимоги до радіочастотних датчиків (РЧД) дистанційного контролю стану об‘єкта, обґрунтована їх узагальнена структура, визначені робочі діапазони частот та розглянуті можливі технічні рішення для реалізації і використання РЧД.