ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ОКИСЛЕННЯ ХАЛЬКОГЕНІДІВ ТАЛІЮ - Danylyuk, H.; Balytskii, O.; Savchyn, V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2010)
Дослідження процесів окислення халькогенідів талію проводили з використанням методів катодолюмінесцентного (КЛ) та електронно-мікроскопічного (ЕМ) з аналізом дисперсії вторинних Х-променів (EDX). Проаналізовано термодинамічні характеристики процесів окислення.