ДЕТЕКТУВАННЯ ОПТИМАЛЬНИХ ПАРАМЕТРІВ ПЛАЗМИ ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ЛАЗЕРНОГО ЕФЕКТУ У РЕНТГЕНІВСЬКОМУ ДІАПАЗОНІ: РОЗРАХУНОК СИЛ ЕЛЕКТРОННИХ ЗІТКНЕНЬ ДЛЯ Ar-ПОДІБНОЇ ПЛАЗМИ - Gurnitskaya, E. P.; Korchevsky, D. A.; Loboda, A. V. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Нова високоточна теоретична схема використана у задачі детектування оптимальних параметрів колізійно накачуємої плазми для лазерного ефекту у рентгенівському діапазоні. Вперше отримані дані про сили електронних зіткнень, перерізи електронного збудження за рахунок зіткнень для іонів Ba в аргоновій плазмі.