ДЕТЕКТУВАННЯ НЕЛІНІЙНОЇ ВЗАЄМОДІЇ ТЕЛЕКОННЕКЦІЙНИХ ПАТТЕРНІВ: МІКРОС ТЕХНОЛОГІЯ “GEOMATH” - Glushkov, A. V.; Khokhlov, V. N.; Bunyakova, Yu. Ya.; Prepelitsa, G. P.; Svinarenko, A. A.; Tsenenko, T. A. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Розроблено мікрос технологію обробки данних і детектування нелінійної взаємодії телеконнекційних паттернів в земній атмосфері, яка базується на використанні данних супутникових тощо  спостережень та ПК комплексу програм вейвлет аналізу  “GeoMath”.