СЕНСОРИ З ІЗОВАЛЕНТНИМИ ДОМІШКАМИ - Сльотов, М. М.; Косоловський, В. В.; Сльотов, О. М.; Ул’яницький, К. С. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2011)
Обговорюється вплив ізовалентної домішки Mg на оптоелектронні властивості широкозонних сполук CdTe, ZnSe, ZnO. Проводиться аналіз генераційно-рекомбінаційних процесів у крайовій області