АДАПТАЦІЯ СТАНДАРТУ IEEE 1451 ДЛЯ ЧАСТОТНИХ СЕНСОРІВ - Yurish, S. Y. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
В статті описані розширення і адаптація стандарту IEEE 1451 для сенсорів частотно-часової групи. Показано, що при використанні одного універсального компонента – УПЧК-1 – будь-який існуючий частотний сенсор може бути перетворений в інтелектуальний з можливістю самоідентифікації і самоадаптації. Такий підхід до проектування IEEE 1451-сумісних сенсорів дає істотні переваги як виробникам, так і споживачам. Прогнозується збільшення ринку інтелектуальних сенсорів на 15-20 %.