ДЕТЕКТУВАННЯ СУПЕРТОНКОЇ СТРУКТУРИ І ВИЗНАЧЕННЯ ЯДЕРНОГО КВАДРУПОЛЬНОГО МОМЕНТУ ДЛЯ РАДІЯ - Gurnitskaya, E. P.; Khetselius, O. Yu. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2017)
Виконано детектування та оцінка параметрів супертонкої структури та ядерного квадрупольного моменту для радія на підставі калібровочно-інваріантної КЕД теорії збурень з урахуванням кореляційних ефектів.