БЕЗДРОТОВІ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ ПОРТАТИВНІ ПРИЛАДИ ДЛЯ МОНІТОРИНГУ СТАНУ РОСЛИН - Романов, В. О.; Артеменко, Д. М.; Груша, В. М.; Федак, В. С.; Сарахан, Є. В.; Євтух, А. А.; Мельник, В. Г. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2011)
Висвітлені результати в області дистанційної експрес-діагностики біологічних об’єктів. Обґрунтовано і показана доцільність в розробці бездротових інтелектуальних портативних приладів і сенсорів і побудові на їх основі промислової системи збору і обробки даних