ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ МІКРОЕЛЕКТРОННИХ ДАТЧИКІВ ДЛЯ КОНДУКТОМЕТРИЧНИХ БІОСЕНСОРНИХ СИСТЕМ - Мельник, В. Г.; Дзядевич, С. В.; Иващук, А. В.; Ульянова, В. А.; Лепих, Я. И.; Романов, В. А. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2011)
Наведено результати досліджень параметрів еквівалентної схеми заміщення тонкоплівкових двухелектродних кондуктометричних перетворювачів з зустрічно — гребінцевою топологією, використовуваних в диференціальних біосенсорах.