ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МЕТРОЛОГІЧНОЇ НАДІЙНОСТІ КОНДУКТОМЕТРИЧНИХ СИСТЕМ З ДИФЕРЕНЦІЙНИМИ ДАТЧИКАМИ - Мельник, В. Г.; Дзядевич, С. В.; Новік, А. І.; Погребняк, В. Д.; Сліцький, О. В.; Лепіх, Я. І.; Лєнков, С. В.; Проценко, В. О. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2011)
Наведено результати розробки диференційної кондуктометричної системи з автоматичною діагностикою параметрів еквівалентних схем заміщення первинних перетворювачів для забезпечення достатнього придушення неінформативних впливів факторів середовища.