ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРАКТЕРИСТИК ПЕРЕТВОРЕННЯ ДИФЕРЕНЦІЙНИХ КОНДУКТОМЕТРИЧНИХ СХЕМ БІОСЕНСОРНИХ СИСТЕМ - Мельник, В. Г.; Семенычева, Л. Н.; Василенко, А. Д. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2011)
Наведено результати теоретичних і експериментальних досліджень впливу параметрів еквівалентної схеми заміщення тонкоплівкових двухелектродних кондуктометричних перетворювачів, використовуваних в диференційних біосенсорах, на чутливість і селективність мостової схеми електронного вимірювального каналу.