ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ МІКРОСИСТЕМНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ «GEOMATH»: БАЛАНС КУТОВОГО МОМЕНТУ ЗЕМЛІ, АТМОСФЕРНІ РАДІОХВИЛЬОВОДИ ТА ТЕЛЕКОНЕКЦІЯ I. - Глушков, О. В.; Амбросов, С. В.; Хецеліус, О. Ю.; Бунякова, Ю. Я.; Препелица, Г. П.; Сєрга, Е. М.; Солянікова, О. П. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2011)
Розроблені теоретичні основи нової мікросистемної технології «GeoMath» для моделювання глобальних механізмів в атмосферних процесах, балансу кутового моменту Землі, ефекту телеконекція і параметрів атмосферних радіохвильоводів.