ЗАСТОСУВАННЯ МІКРОСИСТЕМНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ «GEOMATH» ДО МОДЕЛЮВАННЯ БАЛАНСУ КУТОВОГО МОМЕНТУ ЗЕМЛІ, ПАРАМЕТРІВ АТМОСФЕРНИХ ПРОЦЕСІВ ТА РАДІОХВИЛЬОВОДІВ: II. КОМП’ЮТЕРНІ ЕКСПЕРИМЕНТИ - Глушков, О. В.; Амбросов, С. В.; Хецеліус, О. Ю.; Бунякова, Ю. Я.; Препелица, Г. П.; Сєрга, Е. М.; Солянікова, О. П. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2011)
Наведені результати комп’ютерних експериментів на основі нової мікросистемної технології «GeoMath» по моделюванню глобальних механізмів в атмосферних низькочастотних процесах, оцінці балансу кутового моменту Землі та ефектів телеконекція, а також параметрів атмосферних радіохвильоводів.