ОСНОВНІ РЕЗУЛЬТАТИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ІНСТИТУТІВ ВФА НАН УКРАЇНИ ЗА 2023–2024 РОКИ - Локтєв, В. М. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2024)
У статті висвітлено найбільш вагомі результати досліджень, досягнутих інститутами, що підпорядковані ВФА, даються певні наукові коментарі і оцінки. Розглядаються науково-організаційні питання з позиції підвищення ефективності діяльності підрозділів ВФА.