МУЛЬТИБІОСЕНСОРНА АМПЕРОМЕТРИЧНА СИСТЕМА З ДИФЕРЕНЦІАЛЬНИМ РЕЖИМОМ ВИМІРЮВАННЯ СТРУМІВ - Melnyk, V. G.; Vasylenko, A. D.; Dzyadevych, S. V.; Shkotova, L. V.; Semenycheva, L. N. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2016)
У статті розглядається можливість підвищення чутливості та завадостійкості амперометричних біосенсорних систем шляхом застосування диференціального методу вимірю- вань. Запропоновані структурні і алгоритмічні рішення для зменшення впливу наявних в ви- мірювальному каналі джерел похибок. Практичним результатом розробки є потенциостат для мультибіосенсорної амперометричної системи з диференціальним режимом вимірювання та автоматизованим налаштуванням. Експериментально досліджено придушення синфазних за- вад на диференціальному сенсорі.