ТЕМПЕРАТУРНА ДИНАМІКА СПЕКТРІВ ПОЛЯРИЗАЦІЙНОЇ ЧУТЛИВОСТІ ГЕТЕРОПЕРЕХОДІВ ВЛАСНИЙ ОКСИД–p-InSe - Катеринчук, В. М.; Кудринський, З. Р.; Ковалюк, З. Д. (Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2013)
Досліджено температурну залежність коефіцієнта фотоплеохроїзму для гетеропереходу власний оксид–p-InSe. Зареєстровано різну температурну залежність зсуву довгохвильового краю фотоструму для двох орієнтацій поляризації: Е||С і Е┴С.